Autorius |
Žinutė |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-19 15:51 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-19 15:53 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
-Pažiūrėk koks grožis, koks nenusakomas nuostabumas, ar tai tikra?.... -Nežinau.. -Ar mano akys mato tiesą? -Gal būt,... Tai matai tu, bet ne aš, prašau papasakok... -Aš.... aš.... aš matau tą nuostabų vaizdą, tą drugelį..... Kuris skrenda, ne...palauk...jis neskrenda.... jis eina..... tempia savo suplyšusį sparną......Jis kraujuoja.... o ne! Nebegaliu daugiau žiūrėti,man sunku, per daug, nebenoriu daugiau to matyti..... -Liaukis, prašau sakyk kas vyksta, pasakok! pasakok! Netylėk! -Aš.... aš.... aš matau tą nuostabų vaizdą, tą drugelį..... Kuris skrenda, ne...palauk...jis neskrenda.... jis eina..... tempia savo suplyšusį sparną......Jis kraujuoja.... Aš matau jo ašaras.... Jam skauda, jis kenčia.... -Kodėl? -Nežinau.... aš nesuprantu... Bet palauk!... Kur jis? Aš jo nebematau! Prašau padėk jį surasti! Kur jis dingo???!!! -Aš juk joniekad nemačiau... bet ne!....žiūrėk! Jis čia!... aš jį matau!!! Jis kraujuoja, jis guli tam raudonam klane ir vos juda,..... Kas jį taip sužalojo??? Tai per daug žiauru mano akims..... -Žiūrėk! Žiūrėk ir kalbėk! -Aš.... aš.... aš matau tą nuostabų vaizdą, tą drugelį..... Kuris skrenda, ne...palauk...jis neskrenda.... jis eina..... tempia savo suplyšusį sparną......Jis kraujuoja.... Aš matau jo ašaras.... Jam skauda, jis kenčia.... Bet nebeilgai... Jis tuoj mirs, tam... tamkraujo klane.... Jis... Jis bėgo nuo saulės, jis nenorėjo kad ji pražudytų jį,.... Jis norėjo, kad aš tai matyčiau..... Aš? -Taip tu! -Bet kodėl? Kodėl aš? -Todėl, kad suprastum! Suprastum... Kad gyvenimas neamžinas.... Jis norėjo... norėjo, kad tu matytum kaip jis dėl jo kovoja.... Matai? Matai kaip jam skauda.... Žiūrėk! Ar matai?! -Taip.... aš mayau... Matau jo kančią... Aš nenoriu, nenoriu būti kraujuojančiu drugeliu.... Aš noriu.... noriu eiti.... Nenoriu matyti jo paskutinio atodūsio,... tai.... tai neman... -Žiūrėk! -Ne! -Pasakiau žiūrėk! -Kodėl? Nekankink manęs!.... Aš nenoriu! -Žiūrėk! Žiūrėk ir kalbėk! -Aš.... aš.... aš matau tą nuostabų vaizdą, tą drugelį..... Kuris skrenda, ne...palauk...jis neskrenda.... jis eina..... tempia savo suplyšusį sparną......Jis kraujuoja.... Aš matau jo ašaras.... Jam skauda, jis kenčia.... Bet nebeilgai... Jis tuoj mirs, tam... tamkraujo klane.... Jis... Jis bėgo nuo saulės, jis nenorėjo kad ji pražudytų jį,.... Jis norėjo....tik norėjo....
_________________ Rudenio vėsoj nusileido iš aukštybių ir buvo jam svarbesnė už kalną brangenybių, sužavėjo jį jos aksominė oda, deimantinės akys, nefertitės figūra.
Ji sakė, kad tai amžina, kad jam ji skirta, bet likimas juos nubaudė ir išskyrė naktyje..
|
|
 |
|
 |
Spyrijus
|
Parašytas: 2009-01-19 21:52 |
|
It Dangus Ir Žemė. |
 |
 |
|
|
nu paveiksliukai tai tikrai labai grazus. 
_________________ Kai tik pradedi manyti, jog nebegali būti geriau, viskas dramatiškai pablogėja...

|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-19 21:56 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
Spyrijus rašė: nu paveiksliukai tai tikrai labai grazus. 
dekui
_________________ Rudenio vėsoj nusileido iš aukštybių ir buvo jam svarbesnė už kalną brangenybių, sužavėjo jį jos aksominė oda, deimantinės akys, nefertitės figūra.
Ji sakė, kad tai amžina, kad jam ji skirta, bet likimas juos nubaudė ir išskyrė naktyje..
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-01-19 22:13 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Grazhu 
|
|
 |
|
 |
Lina
|
Parašytas: 2009-01-19 22:37 |
|
Svajotoja (as) |
 |
 |
|
|
Man labiausiai piešinys patiko 
|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-20 23:14 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-01-27 20:41 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Paskutinis piešinys vaizduotės vaisius?
_________________ Nesigailek del to ka padarei - Gailekis del to ko nepadarei.
|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-27 20:53 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
niurik rašė: Paskutinis piešinys vaizduotės vaisius?
nea, cia piesiau pagal sustabdytam klipe vaizda;D anksciau man patikusios grupes nares portretas ;D~ 
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-01-27 21:19 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Cool. Beautiful 
|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-27 21:34 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
niurik rašė: Cool. Beautiful 
dekui ;]
|
|
 |
|
 |
Rosemary
|
Parašytas: 2009-01-27 22:02 |
|
Užklydėlė (is) |
 |
 |
|
|
Man tekstukas tikrai labai patiko 
|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-27 22:17 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
Rosemary rašė: Man tekstukas tikrai labai patiko 
man dziugu, kad patiko ;]
|
|
 |
|
 |
Dnr
|
Parašytas: 2009-01-29 17:50 |
|
Mažoji klavišininkė! |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-02-05 03:25 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Gimstanti kūryba tavoj širdelėj. Džiaugiuosi 
|
|
 |
|
 |
|