Autorius |
Žinutė |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 02:03 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
ANyway.. pageidavimams yra atskira tema;)
_________________ Nesigailek del to ka padarei - Gailekis del to ko nepadarei.
|
|
 |
|
 |
Spyrijus
|
Parašytas: 2009-08-30 02:30 |
|
It Dangus Ir Žemė. |
 |
 |
|
|
tai ne mane....  bet pasiuntimas girdėjosi visiems... xD
_________________ Kai tik pradedi manyti, jog nebegali būti geriau, viskas dramatiškai pablogėja...

|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 09:46 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Viskam yra ribos;) Aš negaliu taip greit išpiešt tai ko paprašo;) Wot savaitei viena pamokėlė bus;> Taip kad prašykit atsargiai  Kad būtų iš to naudos  O kodėl - Google geriausias resursas mokytis. Reik priverst žmogų pakelt pirštą, kad nepriprastų prie gero 
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 11:03 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Vėlgi atsiprašau už tragišką kokybę.. Piešinys dar paišomas, kolkas norėjau parodyt krokodilo piešimo procesą. Kaip matot paišau bežiūrėdamas į nuotraukas. Jų prisirinkau Googlėje:) Pradžiai bandžiau pastudijuot krokodilo akį. (patingėjau pataisyt vyzdį.. Jis turi būti siauras:) tiekto.. visgi skechai čia;) ) Visi driežai turi panašias akis.. Galima būtų lygint netgi su gyvatės - beveik vienodos akys. Skirtumas tarp žmogaus ir driežo akies, jog krokodilo akis didesnė, akies vyzdys pailgai siauras. Aplink vizdį matomas dalinai atspindys, ir spalva nuo bendros akies yra gerokai šviesesnė.
Sekantis piešinukas, kurį vis dar paišau, yra jaunelio krokodilo. Pradžia tiesiog bandyti išpiešti siluetą. Nevisuomet būna paprastas, tačiau ką rekomenduoju tai didžiausią (pradžioje) laikotarpį praleisti bežiūrint į piešinį. Nebandykite piešti neįsižiūrėją į formą, bei detales. Vienas iš piešimo būdų - žiūrint tik į nuotrauką, pasiimt vieną tašką ir nuo jo akimis sekti kontūrus ir kartu pieštuku neskubant atkartoti esamą nuotraukos siluetą (stengtis nežiūrėti į savo piešinį(nebent jau įsitikinę, jog nusigrybavote  ). Abejotinai, jog išeis iš pirmo karto, bet visuomet galima pataisyti.
Pradėjau spalvint akį, bus matyt kaip gausis toliau. Su tekstūrom bus sunku.. Bet vėlgi - kiekviena forma, kiekviena tekstūra turi savo paprastą formą. Gera pradžia puse darbo:)

|
|
 |
|
 |
Laimaa
|
Parašytas: 2009-08-30 14:19 |
|
Administratorius |
 |
|
|
maHtiz rašė: Viskam yra ribos;) Aš negaliu taip greit išpiešt tai ko paprašo;) Wot savaitei viena pamokėlė bus;> Taip kad prašykit atsargiai  Kad būtų iš to naudos  O kodėl - Google geriausias resursas mokytis. Reik priverst žmogų pakelt pirštą, kad nepriprastų prie gero 
na joo... toks ir pripratimas, kazkaip nuskambejo  ... aj kaip bebūtų akmenuks i mano darza... o tokiu dalyku nepakenciu..
kaip bebutu... siuntinet butu kaip ir negrazu is skyrelio i google, bet tiek to... i googlina tai googlina
tai va kam tuomet cia prasyt jei yra googlinas... tokia ir ta skyrelio ideja... pamokom daug kantrybes reikia, o ne googlino... tiek to, nereikia dramblino.. rasim kai reikes.. no problem
atvirai pasakius
norejos judejimo skyrelyje.... todel ir pagalvojau o kodel ir man nepapaisius to ko paprasysiu ir pan.. ... va tokio dalyko kaip siuntinejo nesitikejau... na jo nepagalvojau, kad isvesiu is kantrybes... aj vnz. ... neprasysim daugiau 
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 15:15 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Nupieshiu nepergyvenk laimute.. Maziau nervinkis:) Pac nervuotas esu dbr. Paskutines dienos o taip nesiseka.. Noreciau, kad nevien as sy skyrely gaivinciau, nes jo ideja - visiems prisideti. Cia atrodo, jog as del saves viska darau.. Nematau judejimo - nematau naudos is esamu pamoku.
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 15:19 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Beje nieko ash nesiunciu - perdaug tiesiogiai ziurite i viska. Bet yra kaip yra. kaltas tai kaltas tebunie. Kaip bebutu noreciau pirma krokodila dapiest.. O tada kai laiko atrasiu paziuresiu ir drambliuka ;P Bet noreciau pirma isvyst kitu piesinius(tiesiog ar tai buvo naudinga pamoka bent kazkiek...)
ps. kadaise bandziau piesti drambly. Buvo tiesiog tragiska.... Bet nieko ;P Del laimos pasistengsiu..
|
|
 |
|
 |
Laimaa
|
Parašytas: 2009-08-30 15:22 |
|
Administratorius |
 |
|
|
as nesinervinu ir nepergyvenu... 
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 16:19 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Nervinies nervinies:) Net akiniai tavieji uzrasojo is pykcio man  Na suprantu.. Taip reiski meile man  Nieko baisaus..
Anyway.. Stai pabaigiau krokodiliuką:) Dar vis sėdžiu su ištepliotais pirštais.. Gaila, jog kokybė prasta, tad nesimato detalumo.. Na bet bent jau tiek:) Wat.. Paišiau su braižybiniu pieštuku, tad nebuvo lengva spalvinti su juo.. Atvirai pasakius užsi**isau... Bet norėjos greičiau pabaigt...
Anyway.. buvo smagu:) Galbūt vakare, jeigu nepatingėsiu nupiešiu laimos pageidaujamą drambliuką:) O kolkas.. Pieškit šitą mažą baisuoklį:) Idomu kaip jus išeis nupiešt krokodilą;) Visuomet nuotraukų ieškausi googles Image skyrelyje(paieškoje rašiau crocodile  Susiradus mėgstamą nuotrauką tiesiog į kompą persikeliu  ) Smagaus piešimo! 
|
|
 |
|
 |
AstiSpumante
|
Parašytas: 2009-08-30 20:21 |
|
Ieškotoja (as) |
 |
 |
|
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2009-08-30 20:28 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
mjoa:) Tava pieshinukas isties nerelnas:) Lenkia grazumu mano visus kartu sudejus darbelius:D
|
|
 |
|
 |
ekelis
|
Parašytas: 2009-08-30 20:29 |
|
Ieškotoja (as) |
 |
 |