Tai va man nutiko toks dalykas as isejau is mokyklos nes nepatiko rusu ir norejau mokytis vokieciu tdl isejau budamas septintoje klaseje man pasake kad as patinku tokiai merginai (vardu nesakysiu) Nu ka atejau i astunta klase ir as isdrysau parasyt jai mes daug susirasinejom ir viena karta paklausiau ar as tikrai jai patinku ji atsake kd net lb paklausiau kdl ji pasake kad patinka mano vidus ir kad nesu toks grubus kaip mano dauguma draugu. Db jai dvylika o man keturiolika ir mes pradejom draugaut man ji irgi patinka bet mastau ir galvoju ar ne per anksti cia pradejom draugaut netik sms bet ir buvome susitike per visokias sventes nes kaip einu as su draugais ji tai pat eina su savo draugem ir taip susitinkam geriausia tai kad ne as vienas su ja draugauju o ten musu visi draugauja as su savo mergina draugas su savo ir taip gavosi keturios poros ir visi turim antra puse nors galiu pasakyt kad nesu graziausio sudejimo bet visiems vienodai kaskodel jiem patinka mano vidus, bet as rupinuos draugais ir noriu kad visiems sektusi mano drauge mane myli as ja bet noriu kad jai del manes nebutu blogai su mokslai ir as tikrai negalvoju apie seksa ar kitas tokias dideles nesamones ir esu tikrai protingas ir taip nesielgiu iskrypeliskai cia sakau sita dalyka nes dauguma forumu apie tai kalbama tai ar man draugauti su dviejais metais jaunesne mergina ? Ir dar tokiam amziuje ?
Srry uz rasybos klaidas ir stiliu visiskai nemoku rasyt su nesiojamu pc (nepatogu

)