|
Puslapis 1 iš 1 [ 4 pranešimai(ų) ]
Autorius |
Žinutė |
Tyla
|
Parašytas: 2010-01-01 15:53 |
|
Užklydėlė (is) |
 |
 |
|
|
na tema bus apie draugus..tiksliau apie drauges. Jaučiuosi labai keistai, turiu tris geriausiasias. Visko būna..vienu momentu vienos geriau sutaria, kitu kitos. Aš nežinau ar šitas momentas man tiesiog nelemtingas ar kaip, bet jaučiuosi sumautai. Dvi iš jų meta labai didelį ignora ant manęs be jokios priežasties. Sakyčiau čia penktoko lygis. Prisimenu kaip seniau juokdavomes kartu, prikolindavom, bent šiek tiek pagarbos parodydavo, buvom draugės.. O dabar esam drauges, bet jos nebekviečia kaip kartu kurnors varo, kalba kitaip nei seniau.. lyg ir piktai, kaip ką nors pasakau ar paklausiu nusiviepia, susižvalgo ir nusižvengia. Jaučiu lyg pašaipą, pyktį, lyg jos laikytų mane prastesne, atstumimą. Daugiau pagarbos jos rodo belekokiam tūse sutiktai panai nei man. Kartais žodžiai įskaudina, bet stengiuosi viską nuleist juokais. Man sunku iš išorės būti stipria, o viduje virti pykčiu, tik žinau, jei atsikirsčiau (jau išbandytas variantas), tai jos tik dar labiau paaitrintų viską. Nenoriu dar daugiau pagiežos ir pagaliau nenoriu prarasti draugų. Kaip elgtis? Norėčiau, kad jos pasijustų mano vietoje, bet viena negaliu. Ar jum taip yra buvę?
|
|
 |
|
 |
Laukų gėlė
|
Parašytas: 2010-01-01 16:51 |
|
Svajotoja (as) |
 |
 |
|
|
Jei jos taip su tavim elgesi, pagalvok ar jos tikrai tavo draugės. Gal kaiptik geriau susirasti naujų ar naują draugę kuri taip nesielgtų.
|
|
 |
|
 |
Tyla
|
Parašytas: 2010-01-01 21:34 |
|
Užklydėlė (is) |
 |
 |
|
|
kad būtų viskas taip paprasta, nėra dienos, kad nesusitiktume, lankom tuos pačius būrelius, einam į tuos pačius vakarėlius.
Dar norėjau pridurt, kad turbūt labiausiai nervina, kad joms atrodo, kad viskas yra perfect, nors taip jau seniai nėra.
Kas dar ką mąstot?
|
|
 |
|
 |
maHtiz
|
Parašytas: 2010-01-04 12:59 |
|
Rašytoja (as) |
 |
 |
|
|
Man atrodo, jog geriausias variantas tavo atveju yra atvirumas. Tad prieini ir pasikalbi. Tai lyg psichologija. Turi suprasti, kodėl visa tai vyksta. Nes niekas nesikeičiama be priežasties. Jų toks elgesys gali būti galbūt dėl tavo esamo užsispyrimo, o galbūt įžeidinėjimo kurį tu praleidi pro ausis ir tiesiog nusišypsai. Viskam ir visur būna paaiškinimai. Esu isiminęs gerą frazę(savais žodžiais):"..Tu draugo neturėjai, nes tikri draugai nepalieka vienas kito."
_________________ Nesigailek del to ka padarei - Gailekis del to ko nepadarei.
|
|
 |
|
 |
|
Puslapis 1 iš 1 [ 4 pranešimai(ų) ]
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių |
|
|
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
 |